Denne avdelingen arbeider fulltid med adresseregistre og variable data. Ved hjelp av avansert software og kunnskapsrike medarbeidere, er det få problemer vi ikke kan løse. Avdelingen har også en produksjonsenhet som printer brev og  giroer med ulike variabler.

Her er noen av de vanligste tjenestene:

Abonnementshåndtering

Flere kunder outsourcer abonnementshåndteringen. Vi lagring og retter i adresselister, legger til nye abonnenter og medlemmer, fakturerer, purrer.

Innmelding og postnummertelling

For å oppnå fulle rabatter hos posten, må jobber meldes inn 15 virkedager før, og antall postnummer til hvert poststed må telles og lastes opp i nettbutikken. Vi utfører denne tjenesten hos en rekke kunder, for å oppnå fulle portorabatter hos Posten. 

Selektering

For å treffe målgruppen din, kan vi selektere på f.eks kjønn, alder og postnummer. Ulike vedlegg eller ulike blader kan fordeles og sendes til nettopp den målgruppen som skal ha det. Denne typen kommunikasjon blir mer vanlig.

Sortering av adresselister

For å få optimal portorabatt hos Posten, Norpost og Mediapost sorteres blader i lastbærere, og buntes på 4 siffer.

Variabel dataprint

Vi har avansert programvare for behandling av variable data. Vi  printer opp til A3 med mange ulike variabler. Giro med individuell KID er det mest vanlige 

Salg av adresselister - Bedriftsregister

Vi har tilgang på adresser til alle bransjer i Norge. Vi kan selektere på f.eks bransje, omsetning, antall ansatte og kommune/fylke.