Miljøet er viktig for oss, og vi tenker på dette i våre prosesser. Grafisk Ferdiggjøring AS er godkjent underleverandør for svanemerkede trykksaker og er medlem i Grønt Punkt. Vi gjør stadig nye grep for å forbedre oss.

 • Varme/Fyring

  Produksjonsbyggene våre er miljøvennlige med blant annet gjenvinning av kompressorvarme, behandlede vinduer som reflekterer sollys og holder på varmen, sluse med hurtigporter for å minske varmetap. Varmepumper sørger for å tilføre ekstra varme ved behov.

 • Gjenvinning

  Papir, tre, stål, plast og papp kildesorteres og sendes til gjenvinning. Miljøstasjoner er fordelt i produksjonsbyggene.

 • Kjemikalier

  Kjemikalier er alltid byttet ut med miljøvennlige alternativer der det finnes et alternativ. Vi benytter minimalt med kjemikalier.

 • Emballasje

  Den vanlige plasten vi bruker til utsendelser avgir ingen farlige stoffer ved forbrenning, og kan gjenvinnes. For den spesielt miljøbevisste bruker vi folie som er 100% nedbrytbar og kan kastes i matavfallet eller på komposthaugen. Maisfolie er den mest vanlige miljøplasten, men vi tilbyr også andre typer.

Bruk papir med god samvittighet

Visste du at reklametrykksaker står for kun 0,1% av husholdningens totale årlige CO2 utslipp. Det tilsvarer utslipp fra en biltur på 7 mil eller produksjon av 5 cheeseburgere.

Papir
Papp
Plast
Stålbånd
Tre
Restavfall